tiistai 30. kesäkuuta 2015

Besties-corsojen huikea näyttelypäivä!

Molemmat Besties-corsot edustivat hienosti Bullmastiffit ja Mastiffit ry:n erikoisnäyttelyssä. Junioriurosten luokkavoittajaksi valittiin Besties Velikulta "Varro" ja nartuissa vastaavan luokan voitti Varron sisko Flikka (Besties Villit Bootsit), josta leivottiin lisäksi paras narttu sertin kera sekä rotunsa paras ja ROP- ja BIS4-juniori. Kovin montaa rodusta kiinnostunutta ei jostain syystä kehän laidalla näkynyt, eikä sen puoleen pahemmin kasvattajiakaan.
Flikka kehässä


ROP Besties Villit Bootsit VSP Tojtas Perl Lord

Besties Velikulta (kuvat Tara Airikka ja Jenna Tähtinen)
Samaan aikaan Karjaan kaikkien rotujen näyttelyssä kehässä esiintyi Varron ja Flikan sisko, joka oli myöskin rotunsa paras sertin kera. Huikea näyttelypäivä Besties-corsoille!


Besties Voimariini, kuva Satu Sjöblom


perjantai 26. kesäkuuta 2015

Ansan ja Yoshin pennut ovat syntyneet 21.6.2015

Ansan pennut syntyivät sunnuntaina 21.6.2015. Kaksi isoa ja pontevaa (Ylermi 660 gr ja Yrjänä 690 gr) mustaa poikaa Ansa punnersi maailmaan puolen päivän kieppeillä. Suvikin (Ansan emäntä) ehti sopivasti juhannuskeikalta paikalle todistamaan pentujen syntymää. Valitettavasti yhtään kovasti odotettua tyttöä ei saatu tällä kertaa Norjan tuliaisena tuotua. Ansa ja pojat voivat mainiosti.

Toinen pojista saattaisi vielä olla vailla sitä omaa harrastavaa kotiaan. Seuraava corsopentueemme on näillä näkymin suunnitteilla talvella 2015-2016 Ansan siskolle Ruusulle. Tarkempia tietoja yhdistelmästä päivitän kotisivuille kesän jälkeen. Pentutiedustelut puhelimitse p. 040 753 1779/Mari tai sähköpostilla bestieskennel AT gmail.com. Kuvia ja videota pennuista löytyy parhaiten naamakirjan puolelta (kaveripyyntöä voi laittaa tulemaan, jos haluaa niitä nähdä).

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Tiivistä tulospäivitystä ennen pentu-uutisia

Jos näin keskellä yötä tekisi vain tiiviin tulospäivityksen Besties-tiimiläisten edesottamuksista ja myöhemmin lisää. Ehkä saadaan pentu-uutisiakin seuraavaan päivitykseen. ;)

Besties Q-Stone "Otto" kävi uusintamitassa ja tuloksena 48,9 cm. Mainio minimies. :)
Besties Q-Sama "Eka" ja Besties Nippa Nappa "Hertta" kävivät sydänultrassa --> ei sivuääniä
Besties Darjeeling "Etta" korkkasi maastouransa Mikkelissä voittaen norminartut 475 pisteellä, saaden sertin ja ollen samalla Best In Field! Etta kävi myös näytillä Rovaniemellä juhannuksena ja tuloksena sieltä PN3 ja vara-cacib. Eli varsin kaunis ja juoksevainen tyttö tämä Etta.
Besties English Breakfast "Mokka" puolestaan näytteli Salossa sijoittuen PN2 ja sert.
kuva Ulla Pelkonen
Besties Voimariini "Whoopi" kävi myös Salossa näytillä junioriluokassa ja oli PN1 kera sertin ja VSP.
kuva Satu Sjöblom
Meidän oma Muusamme (HeJW-13 Pendahr Vanity Fair) oli Salossa PN3 ja sai vara-sertin heti Mokan jälkeen.