torstai 3. lokakuuta 2013

R-pentujen luustokuvaukset

Pokan ja Cafun 1,5-vuotiaat jälkeläiset ovat tulleet viralliseen PEVISA-kuvausikään ja ensimmäiset kolme sisarusta onkin jo kuvattu. Rollon ja Ansan kuvat ovat jo tulleet Kennelliitosta; kummallakin lonkat B/B ja kyynärät 0/0. Ruusukin kävi kuvissa (kuvat alla), mutta lausuntoa Kennelliitosta odotellaan edelleen.
Hyvältä näyttää siis tällä erää näiden R-pentujen luuston terveys. Ruotsissa asuva Rallykin on käynyt jo aiemmin kuvissa, kun siellä kuvausikä on 12 kk. Rally lonkat C/B, kyynärät 0/0.

Sijoitusnarttumme Ruusu oli kuvausviikolla meillä viisi päivää hoidossa ja oikein reipas ja mukava corsoneiti siitä onkin kehittynyt. Velipoikaan verrattuna Ruusu on luonteeltaan säpäkämpi ja vauhdikkaampi tapaus, joka asettui meidän lauman sekaan kuin kala veteen. Olisi saanut viipyä pidempäänkin...

Näiden kuvaustulosten valossa uskallan alkaa suunnittelemaan seuraavaa Besties-corsopentuetta vuodelle 2014. Vielä on hieman avoinna, että astutetaanko Pokka vai jompi kumpi tyttäristä. Lisäinfoa on luvassa heti, kun päätös on tehty. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti