lauantai 17. tammikuuta 2015

Corsot Lahden ryhmänäyttelyssä 11.1.2015

Ilmoitimme porukalla useamman corsokasvatin Lahden ryhmänäyttelyyn ja saimme paikalle neljä Besties-koiraa. Tuomarina ensimmäistä kertaa Suomessa corsoja arvostellut Maija Sylgren, joka piti tiukkaa linjaa. Junioriuroksissa 10-kuinen Besties Velikulta (Varro) esiintyi kauniisti. Laatuarvostelussa napsahti T, johtuen leikkaavasta purennasta, joka on corsoille virheellinen. Toki tämän ikäisellä koiralla pää ja alaleukakin vielä kehittyy, joten ehkä se sieltä vielä kasvaa rotumääritelmän raameihin.


Nuortenluokassa esiintyi Kalewala Legion Wicked Devil, jonka tulos jäi arvoitukseksi, mutta ainakaan SA:ta ei tullut. Ripa esitti ensimmäistä kertaa itse oman koiransa Rollon (Besties Rio Ohoi), joka oli viimeksi ollut näyttelyssä kaksi vuotta sitten. Esiintyminen sujui varsin mallikkaasti ja koira sai muuten kehuja, mutta oli tuomarin makuun hieman kevytrunkoinen/korkearaajainen. Laatuarvosana EH.


Sitten oli vuorossa juniorinartut, joista nähtiin kehässä Varron siskot Vella (Besties Vellamo) ja Whoopi (Besties Voimariini). Molemmat saivat EH:n ja tarvitsevat aikaa kehittyäkseen, mutta muuten ihan positiiviset arviot. Whoopi voitti luokan ja tuomari tuli erikseen sanomaan, että pitää sitä lupaavana. Kaikki neljä Besties-koiraa saivat myös maininnan reippaasta tai miellyttävästä käytöksestä. :)


VellaWhoopi ja Vella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti