maanantai 4. toukokuuta 2015

Tuloksia sieltä ja täältä

Lyhyessä ajassa on kertynyt paljon päivitettävää vähän joka suunnalla, joten yritän koota niitä nyt tähän samaan päivitykseen. Sydänultrassa Lahdessa kävivät Blondien ja Nonnyn tyttäret Helmi (Besties Twinings) ja Keiju (Besties Yellow Label), joilla kummallakin erittäin hyvät arvot ja terve sydän. Tänään X-pentueen seitsemän tyttöä kävivät pentutarkastuksessa, eikä niistäkään löytynyt mitään huomautettavaa. Ensimmäiset Bond-tytöt lähtevät omiin koteihinsa loppuviikosta ja jonkinlaiset seisotus- ja/tai passikuvat löytyvät TWA:sta.

Pippa (Besties Poli Di Umbuendo) teki Helin kanssa hienoa tulosta agilityssä viikonloppuna. Pippan ja emännän kuudes startti; tuloksena voitto ja nollarata!

Mustialan maastoissa starttasi kolme Besties-koiraa sekä meidän Daami, joille kaikille ehjät ja tasaiset suoritukset, mutta tällä kertaa ne eivät riittäneet kärkisijoituksiin tai EM-kisapaikkaan. Hyvä aloitus kaudelle saatiin kuitenkin ja näistä jatketaan kohti Suomicupia sekä muita kesän kisoja. Kalenteri näyttää siltä, että kisaaminen painottuu loppukesään ja syksyyn.

Tampereen KV-näyttelyssä esiintyi Niken ja Ellin pennut Hubert (Besties Wuliton), joka oli VSP-pentu KP:n kera. Tiuku-sisko (Besties Wasabe) sijoittui narttupentujen toiseksi KP:n kera. Besties User Friendly sai ERIn ja sijoittui nuortenluokassa toiseksi. Tuomari oli erittäin tiukasta linjastaan tunnettu Jill Peak.
Besties Wuliton, kuva Taru Jäppinen
Besties Wasabe, kuva Taru Jäppinen
Besties User Friendly, kuva Taru Jäppinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti