lauantai 25. helmikuuta 2017

Whippet-tapahtumassa 11.2.2017

Ilahduttava määrä Besties-whippetejä oli ilmoitettu whippet-tapahtumaan tänäkin vuonna. Tapahtuman miellyttävästä ilmapiiristä taitaa kertoa jotain sekin, että whippetihmisiä matkustaa tähän epäviralliseen näyttelyyn useamman tunnin ajomatkan päästä tavatakseen samanhenkisiä rodun harrastajia ja tietysti niitä whippetejä. Tuomarina pennuilla ja junioreilla oli tänä vuonna Jaana Porkka (kennel Sopisco) ja muissa luokissa ranskalainen whippetkasvattaja Tamara Howarth (kennel Taraly). Tulokset löytyvät täältä.

Pentuluokassa (7-9 kk) nähtiin kaikki kolme A-pentueen narttua sekä kaksi urosta. Uroksista Ipalle (B. Aston St Martin) heltisi luokkasijoitus ja nartuissa Uusa (B. Aiming High) voitti oman luokkansa ja oli lopulta BIS-pentu kaikkiaan 29 pennusta. Hienosti jaksoivat pikkupennut esiintyä.
Ipa, kuva Heli Poikonen
Bea ja taustalla Uusa, kuva Marko Pessi

Uusa, kuvat Harri Nurmela

Uusa, kuva Saija Koponen
Bea

Madde
Uusa
Madde ja setänsä Baron parikilpailussa
Z-pentueesta oli myös paikalla kaikki urokset sekä toinen nartuista. Lennille (B. Zorro the Hero) tuli luokkasijoitus ja KP. Paras uros -luokassa ranskalainen tuomari nosti Lennin jatkoon, mutta sijoitusta ei siellä enää herunut. Olasta ei oikein kukaan onnistunut nappaamaan kuvaa. Alla Minna Puukon kuvaamana Lenni ja Nino.


Nino ja Lenni, kuva Anita Sandqvist
Besties Zelda the Princess "Arni", kuva Antti Ruotsalo
Viiru-neiti (Crimdon Bell) pyörähti myös junnunarttujen kanssa kehässä ja sai oikein hienon arvostelun, mutta ei sijoitusta.
Viiru, kuva Marko Pessi
Käyttöluokan uroksissa esiintyi kaksi Besties-koiraa, joista Ubi sijoittui mukavasti neljänneksi.
Besties Plusque Minusque "Bitti", kuva Marko Pessi

Besties Upper Class "Ubi", kuva Antti Ruotsalo

Ubi, kuva Harri Nurmela
Avoimen luokan nartuissa esiintyi Pikka (Besties User Friendly) eli A-pentueemme emä. Sijoitusta ei tällä kertaa Pikalle irronnut. Käyttöluokan nartuissa esiintyivät Veera (Besties Wenona) sekä Svea (Besties Stormskärs Maja). Veeran sijoittui neljänneksi ja Svea voitti luokkansa ja oli lopulta BIS-käyttöluokan koira.


Valioluokassa esiintyi Tiuku (Besties Wasabe), jolle ei sijoitusta. Tiukulle on suunnitteilla Besties-pentue loppukesästä 2017.
Tiukun kuva Marko Pessi
Kolmen viikon päästä odottelemme syntyväksi Blondien ja Farruscon pentuetta. Massu ainakin kasvaa lupaavaa tahtia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti