perjantai 14. kesäkuuta 2013

Erikoisnäyttelyssä 8.6.2013, osa 1

Mustialan erikoisnäyttelyssä saatiin nauttia perinteiseen tapaan lämmöstä ja auringosta (niitä kylmiä ja sateisia vuosikertojahan ei lasketa...?) sekä tietysti mukavasta seurasta. Besties-tiimin teltassa oli koko päivän piknik pystyssä ja Svenssoneiden kunniaksi myös skumppamaljat kohotettiin.
Ensimmäisenä kehään pääsivät junnunartut eli meidän tiimistä kolme Svenssonia. Narttukehät arvosteli rodun grand old man Bo Bengtson, joka kasvattaa whippetejä kennelnimellä Bohem.
Muumi ja Svea
Muumille (Besties Stinky) tuloksena ERI
 
Nikille (Besties Snorkfröken) myös ERI
Sijoitusnarttumme Svea (Besties Stormskärs Maja) voitti luokan (28 junnunarttua) eli seurasi emänsä Tuikun jälkiä!
Svean luokkavoitto ja SA kovassa seurassa ja isossa luokassa tuntui oikein mahtavalta ja pienen ekstramausteen toi myös se, että Svean emä Tuikku voitti aikanaan samaisessa erikoisnäyttelyssä junioriluokan eli ei se omena näköjään kovin kauas puusta putoa... ;)

Urosten kehän puolestaan arvosteli belgialainen kokenut whippetkasvattaja Bart Scheerens (kennel Boxing Helena). Besties-tiimiläisistä ainoa kehässä pyörähtänyt uros oli P-pentueen Bitti, jolle kyseessä oli ensimmäinen virallinen näyttely. Bitti yllätti iloisesti niin omistajansa kuin meidätkin saamalla ERIn, koska niitä ei tosiaan uroksille liukuhihnalta jaettu!
Besties Plusque Minusque "Bitti"
Avoimen luokan nartuissa kilpailivat Q-pentueen sisarukset Lilli ja Luna. Tuomari tykkäsi molemmista ainakin arvosteluista pääteltynä, mutta valitettavasti totesi Lillin olevan TOO FAT, mistä tuloksena EH. Onneksi tuo "virhe" on korjaantuvaa sorttia tai ainakin pitäisi olla. Luna sai sen sijaan ERIn, mutta luokkasijoitusta sille ei herunut. Avoimen luokan narttuja taisikin olla yli 30 kpl.
Lilli (EH)
Luna (ERI)
Jatkoa näyttelypäivän tapahtumiin luvassa lähipäivinä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti