torstai 20. kesäkuuta 2013

Erikoisnäyttelyssä 8.6.2013, osa 2

Näyttelypäivän aikana oli mukava turista vanhojen ja uusien tuttavien kanssa. Erikoisnäyttelyyn osallistuu myös ulkomaisia vieraita koirien kera tai ilman. Meidänkin naapuriteltasta kuului sujuvasti englanninkielistä jutustelua, kun kaksi brittirouvaa olivat saapuneet katsomaan suomalaisia koiria. Muusa sai heistä molemmista itselleen kaverin...
Mamman Blondiini sijoittui valioluokan nartuissa neljänneksi SA:n kera. Blondien arvostelu: "Excellent proportions and outline, high quality. Good head. Ears could be neater. Wonderful body and topline. Good front. Excellent hindquarters. Moves with great drive."
Iltapäivän paras narttu -luokassa Blondie ja Svea eivät enää sijoittuneet, mutta nämäkin luokkasijoitus ja -voitto ylittivät kaikki ennakko-odotukset.
Saimme kasaan myös Besties-kasvattajaryhmän, joka koostui kolmesta vuoden ikäisestä S-pentueen nartusta sekä kolmevuotiaasta P-pentueen uroksesta. Sijoitusta ei tullut, mutta mukava arvostelu saatiin, tuomarina Bart Scheerens: "Quality group. Nice heads. Very elegant group."
Luna ja Lilli osallistuivat myös Rypyn (FI, EE MVA Pipsqueak Onnenlantti) jälkeläisryhmään, joka sijoittui kakkkoseksi KP:n kera.
Näyttelypaikalle oli saapunut turistina Kempeleestä asti oikein reipas ja iloinen Blondien poika Edi (Besties Earl Grey), josta saimme samalla otettua muutaman seisotuskuvankin. Ja häntä heilui koko ajan, kuten kuvasta näkyy... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti