tiistai 18. lokakuuta 2016

Verijälkitreeniä ja vähän muutakin

Useampi Besties-tiimiläinen on alkusyksystä kysellyt verijälkiharrastuksesta ja siitä innostuneena järjestimme pienen tutustumismahdollisuuden lajin pariin. Rottweiler-kasvattimme Pita (Besties Mustapippuri) toimi mallikoirana näyttäen hieman pidemmän jäljen kanssa, että mistä hommassa onkaan kyse. Nuoremmat ja ensikertalaiset saivat harjoitella ensin jäljen tekoa omalle koiralleen ja sen jälkeen kaikki ajoivat jäljen oppaan kera saaden neuvoja ja palautetta. Metsästä lähti useampi innostunut koirakko ja uudet treenit on jo sovittuna.

Lopuksi vielä pari kuvaa 2,5 viikon ikäisistä corsolapsista, koska niitä kuitenkin odotellaan monessa osoitteessa. Kaikilla on jo silmät auki, kiinteää ruokaa tarjoillaan neljä kertaa päivässä ja pentutestauskin on saatu sovittua valmiiksi. Muutama pikkumursu etsii vielä omaa kotiaan, jossa ymmärretään rodun toiminnantarve sekä ollaan valmiita antamaan koiralle rakkautta ja rajoja sopivassa suhteessa.


3 kommenttia:

 1. On hienoa, että myös whippet-ihmisiä kiinnostaa verijälki! Se on palkitseva ja hieno harraste sekä koirille että omistajille, moni whippet/corso varmasti tykkää ja on taitava jäljestäjä <3 Toivottavasti tulevaisuudessa Besties-whippettejä sekä -corsoja starttailee Mejä-kisoissa ;) T: Pia Ja Pojat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olisi suunnitteilla tosiaan, että saataisiin vaikka useampikin koira starttiin ensi vuoden puolella. Tiesitkös muuten, että ensimmäinen verijäljeltä tuloksen Suomessa tehnyt whippet on Besties Gymkhana?

   Poista
 2. Juu, kyllä mä muistelen, että oisin Luikkiksen saavutuksesta lukenut tuolloin. Hieno debyytti mainiolta koiralta ja hienoja sisaruksia hällä muutenkin ;) Niihin aikoihin taisin vedellä viimeksi itsekkin verijälkeä Kössille ja Oskulle..

  VastaaPoista