maanantai 5. syyskuuta 2011

Muuramen ryhmänäyttely 4.9.2011

Kävimme Blondien ja Huldan kanssa pyörähtämässä Muuramen Riihivuoren ryhmänäyttelyssä, jossa oli tuomarina ruotsalainen whippetkasvattaja Tina Permo (kennel Per-Mobile). Paikalla oli paljon tuttuja ja koirasukulaisia Jyväskylän seudulta. Sää oli ajankohtaan nähden mukavan lämmin, mutta kehän alusta whippetin tassuille aika ikävä, isokivistä soraa.

Junioriurokset voitti meidän viime vuoden lainauroksen Oliverin (FI, NL CH Spinneyhill Holly Berry) poika Luca eli Tiger´s Chaos His Panic Hombre, joka sai SA:n ja sijoittui lopulta paras uros -luokassa toiseksi saaden vara-sertin. Onnittelut Minnalle ja Lucalle!

Tiger´s Chaos His Panic Hombre


Junioriluokan nartuissa Oliverin ja Hymyn tyttö, sijoitusnarttuni Hulda (Besties Panem Et Circenses), voitti luokkansa saaden ensimmäisen SA:nsa. Nuortenluokassa puoletaan Blondie (Collooney Blonde Bombshell) oli ykkönen SA:n kera. Tuomari kovasti kehui, että onpa tässä klassinen narttu.Avoimessa luokassa kilpaili 11 narttua. Hymyn tytöt Ansa (Pipsqueak Omenavanilja) ja Sofi (Besties Juhannusruusu) saivat molemmat ERIn, mutta eivät sijoittuneet neljän parhaan joukkoon. Paikalla olikin siis Hymyn tytöt sen jokaisesta pentueesta!

Besties Juhannusruusu
Paras narttu -luokassa tuomari innostui oikein urakalle liikuttamaan koiria, vaihtoi järjestystä useampaan kertaan ja lopulta päätyi valitsemaan voittajaksi valionartun Whiptails Painted Passion. Blondie sijoittui toiseksi ja sai siis samalla toisen SERTinsä. Kolmas narttu vara-sertin kera on kaunis musta Puhurin Zaphire, joka oli taas niin lähellä kolmatta sertiään...

Kuvista kiitos Lotta Seppäselle!

1 kommentti:

  1. Ole hyvä vaan!(siis kuvista) Ja btw; pn3 oli puhurin Zaphire ;) Zyrethe on kirpun sisko!

    VastaaPoista