tiistai 17. heinäkuuta 2012

Svenssonit lähestyvät luovutusikää

Seitsemän seinähullua (?) Svenssonia lähestyy luovutusikää ja tässä hieman päivitystä pentujen elämästä. Pentue on kuvien kera päivitetty Whippet Archivesiin sekä löytyy myös Kennelliiton Koiranetistä. Tässä vaiheessa takana on siis sirutus ja rekisteröinti sekä edessä vielä kolmas madotus ja eläinlääkärin tarkastus ennen luovutusta. Pentujen pentupaketit ovat tulleet ja perjantaihin mennessä odotellaan Whippet-Harrastajien pentuoppaita saapuvaksi.
Signe-neiti on vailla harrastavaa kotia, myös sijoitus mahdollinen
Pennut ovat olleet säiden suosiessa paljon pihalla ja keksineet sateen sattuessa myös, että auton ja vaunun alla voi leikkiä kastumatta (tosin hieman mustaa väriä löytyy selästä tuon leikin jälkeen...). Sisäsiisteys on jo hyvällä alulla, kun näin lomalaisena joutaa viemään niitä ulos tunnin parin välein. Osa pennuista osaa myös pyytää ulos, kun isompi hätä yllättää!
Voiko hurmaavampaa nappisilmää olla?
Sven ja Solveig
Remonttireiskat  
Stella-neiti on vielä vailla omaa kotia...
Pennut ovat päässeet laajentamaan reviiriään jokainen omalla vuorollaan myös perheen muiden koirien pariin. Vielä olisi hakusessa sopivat kodit pienelle ja pirtsakalle Stella-neidille sekä kaunisilmeiselle ja ryhdikkäälle Signelle, jonka kohdalla myös sijoitus voi olla mahdollinen, mikäli kokenut ja yhteistyöhaluinen koti löytyy. Lisätietoja puhelimitse, p. 040 753 1779/Mari tai meilitse bestieskennelATgmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti