sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tammikuun näyttelyuutiset Lahdesta ja Turusta

U-pentueen sisarukset Pikka ja Ubi ovat käyneet pentunäyttelyssä harjoittelemassa kehäesiintymistä.
Besties Upper Class "Ubi", kuva Harri Nurmela
Besties User Friendly "Pikka" 5 kk, kuva Harri Nurmela
Sekä Ubi että Pikka suhtautuivat reippaan positiivisesti näyttelytouhuun ja erityisen kivaa niiden mielestä on kehässä tarjottavat namit. :) Ubi sijoittui luokassaan toiseksi KP:n ja hienon arvostelun kera. Pikka tarvitsee vielä enemmän aikaa kehittyäkseen, mikä ei tullut yllätyksenä ja on toki ihan luonnollista, kun kyseessä on keskenkasvuinen 5 kk ikäinen pentu. Pentunäyttelyihin mennäänkin enemmän harjoittelemaan esittämistä ja esiintymistä kuin hakemaan tuloksia.

Meidän ainoa näyttely näin talven aikana oli Turun kansainvälinen 18.1.2014, jossa whippetit arvosteli Dirk Spruyt. Muusa (HeJW-13 Pendahr Vanity Fair) sai ERI:n ja voitti junioriluokan SA:n kera. Muusan arvostelu: "Very nice female with elegant head. Dark eye. Correct bite. Nice topline. Well angulated. Well developed chest. Moves very well."
Muusa, kuva Sanna Wahlberg
Muusan kanssa junioriluokassa debytoi Blondien ja Nonnyn tyttö Keiju (Besties Yellow Label), joka sai ERIn ja sijoittui luokassa neljänneksi.
Keiju, kuva Sanna Wahlberg
Keijun emä Blondie sijoittui valioluokassa kolmanneksi ja lopulta PN-kisan neljänneksi. Blondien arvostelu: "Nice female with elegant head. Good eye. Correct size. Ears well set. Good neck and back. Well developed chest. Well angulated. Moves well."
Blondien kuvat Jessica Bolander
Seuraavat näyttelyt meidän tytöillä taitaakin olla vasta toukokuussa, kun tässä välissä keskitytään treenaamaan wiipotteja kesän kisakautta silmällä pitäen ja hoitamaan corson pentuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti