sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Whippet-Tapahtumassa 9.2.2014

Viime sunnuntain whippet-tapahtumassa oli tuomarina ruotsalainen whippetkasvattaja Lisa Winder (kennel Burnt Sienna) ja suuren koiramäärän takia pennut sekä veteraanit arvosteli pitkän linjan whippetkasvattaja Suomesta eli Pirjo Jutila (kennel Plaudite). Besties-koiria oli kummassakin kehässä useampia, mutta omat koirani olin jättänyt tällä kertaa kotiin.
Pikka neljäntenä
Pentuluokassa esiintyivät U-pentueen sisarukset Ubi, Pikka ja Zombie. Ubi oli oman luokkansa toinen KP:n kera ja pääsi myös osallistumaan paras pää -kilpailuun. Pikka puolestaan narttupentujen neljäs ilman KP:ta. Zombie kävi hakemassa kehäkokemusta ja jäi tällä kertaa iloisestä esiintymisestään huolimatta ilman sijoitusta.
Sisko ja sen veli
Ubi kehässä

Zombie näyttää Ubille marssijärjestyksen ennen kehää (kuva Harri Nurmela)
Besties English Breakfast "Mokka"


Junioriurokset voitti Muusan hurmaava velipoika Bali (Pendahr Fred Perry), joka sai myös kutsut paras pää ja parhaat liikkeet -kilpailuihin.
Bali
Juniorinartuissa esiintyivät Blondien tytöt Mokka ja Keiju, joka jäi tällä kertaa sijoittumatta. Mokka sijoittui lopulta luokassaan toiseksi KP:n kera ja pääsi myös paras pää -kilpailuun.
Keiju odottaa vuoroaan
Ja liikkeessä
Suloinen Keiju
Mokka odottaa vuoroaan
Junioriluokan nartut 1-4, Mokka toisena
Helmi
S-pentueen Helmi esiintyi ja esitettiin kauniisti, mutta jäi tällä kertaa ilman sijoitusta nuortenluokassa.

Papu ja Oula
Avoimen luokan uroksissa esiintyi kaksi Leian poikaa eli Papu (Besties Nappisuoritus) ja Oula (Besties Q-Makoira). Oulan esiintyminen sujui kauniisti, mutta suuresta koosta rokotettiin ja Oula jäi ilman sijoitusta. Mutta esiintyminen alkaa nyt sujua oikein mallikaasti! :) Papu oli edukseen Jennan käsissä ja voitti avoimen luokan sekä sai kutsut sekä paras pää että parhaat liikkeet -kilpailuun.
Käyttöluokassa Bitti (Besties Plusque Minusque) jäi ilman sijoitusta, koska tuomari oli tarkkanäköinen ja huomautti virheellisestä purennasta.
Avoimen luokan nartuissa Lilli (Besties Q-Rankukka) pääsi kehään lempihandlerinsa Annan kanssa ja sijoittui mukavasti neljänneksi KP:n kera.
Itse lähdin jo tässä vaiheessa kotiin, mutta loppukilpailuissa saatiin vieläkin hienompia tuloksia eli Besties S- ja U-pentueiden emä Tuikku (FI, EE MVA Jagodas Gingembre) voitti ensin valionartut, oli paras narttu ja koko näyttelyn kaunein! Lisäksi Tuikku voitti myös parhaat liikkeet nartuissa. Ei mikään vähäpätöinen suoritus melkein 7-vuotiaalta nartulta, jolta on jouduttu amputoimaan yksi varvas ja poistamaan toinen silmä...
Kuningatar Tuikku upeassa kunnossa ja tyylikkäästi Helin esittämänä. Onnea Heli ja mammamuikku! <3
Kuvista osa on itse ottamiani ja loput Antti Ruotsalon, Piu Kaiposen ja Sanna Vahlbergin käsialaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti