sunnuntai 8. helmikuuta 2015

W-pentujen tapaaminen Kartanolla 31.1.2015

Kaikki kuusi Ellin ja Niken pentua pääsivät yhteiseen tapaamiseen viime viikon lauantaina. Mukana oli myös W-pentueen (sekä maaliskuussa syntyvän X-pentueen) isä Nikke ja omat koiramme Daami (Niken veljen tyttö) sekä Muusa. Sää oli tuulinen ja sen myötä kolea, vaikka pakkasta ei pahemmin ollutkaan. Vinkeä tuuli ja jäinen tihku ei ollut pentujen mieleen, mutta varsin reippaasti ne silti viihtyivät juoksemassa aidatulla alueella keskenään.Nikke löysi uuden "tyttöystävän"Besties Waapalaa "Eevi"

"Mummin" sylissä <3

Besties Wasabe "Tiuku"

Besties Washakie "Venla"

Tiuku tahtoo osallistua
Besties Wuliton "Hubert"


Besties Wenona "Veera"

Daami varasi parhaan (korkeimman) paikanBesties Wawinges "Benny"

Veera on tosissaan vieheen kanssa!


Tiukun tyylinäyte

Lentävä Hubbe!
Oli oikein mukava nähdä koko pentue samalla kertaa. Pennut saivat rallailla keskenään, saatiin vähän mittailtuakin niitä (tosin mitat taisivat olla vähän sinne päin...) ja osa ehti vielä kokeilla juoksemista käsivieheen perässä. Kiitos kaikille mukana olleille! Seuraavaksi taitaa olla vuorossa pentueen yhteinen uimakoulu. ;)

W-pennuille on tulossa maaliskuun puolivälissä pikkusisaruksia, joilla on siis sama isä ja emänä pieni, sievä ja suorastaan hurmaava Blondie. Eilen kurkattiin pikaisesti Blondien pyöristyvää massua ultralla ja kyllä siellä X-tyyppejä näyttäisi olevan. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti