lauantai 26. syyskuuta 2015

Tulospäivitystä niin radalta, maastosta kuin näyttelystäkin

Eilen tuli iloisia uutisia Tallinnasta, jossa 13 kk ikäinen sijoitusnarttumme Besties Wasabe "Tiuku" kävi pyörähtämässä kehässä ollen ROP, saaden junnusertin ja lopulta pokaten hienosti myös RYP2-sijoituksen. Onnea Katariina ja Tiuku! Tiukullahan on jo ratakirjatkin plakkarissa, joten eiköhän tässä olisi ihan potentiaalinen kaunis juoksija.
kuva Katariina Vaaramaa
Saksanmaaltakin tuli tulospäivitystä, kun U-pentueen Winnie (Besties Unreal Zeal) oli ollut maastokisoissa ja voittanut oman sarjansa (YK). Kuulemma yksi tuomareista olisi halunnut jopa ostaa sen, mutta eihän se toki ole kaupan. Lupaava vieheintoa osoitti muutama viikko sitten myös X-pentueen treffeillä mukana ollut Zombikin (Besties Ukraine Girl). Olisi kiva nähdä tätä tyttöä ensi kaudella myös maastokisoissa.



Edellisenä viikonloppuna kasvatteja neljästä eri pentueesta on juossut Hyvinkäällä. Besties Upper Class "Ubi" voitti 350 metrillä etanalähdön ja Besties Stinky "Muumi" tuli toiseksi (kuva Harri Nurmela). Besties English Breakfast "Mokka" korkkasi myös ratakirjansa. Sunnuntaina Besties Honey Ryder "Alma" voitti möllimaastoissa pienet alle 12 kk pennut.
Ubi ja Muumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti