tiistai 20. lokakuuta 2015

Syksyisiä kuvia

Sain Stellan (Besties Sniff) omistajalta linkin Stellan ja sen koirakavereiden iloisiin rallauskuviin. Stellasta oli lisäksi tämä suloinen poseerauskuva.
Stellan sisko Muumi (Besties Stinky) oli meidän mökkikaverina Hailuodossa viime viikonloppuna ja siellä Marko Pessi onnistui taidokkaasti nappaamaan muutaman mainion kuvan Muumista.Myös meidän oma Daami (FI, SE KVA-m Tuulikellon Daamico) oli osunut muutamaan juoksukuvaan.


Hailuoto oli taas huikea kokemus ja kisapaikkana ihan mahtava. Sää suosi tänä vuonna ja rata oli koirille turvallinen juosta pehmeässä rantahiekassa. Vesieste tuotti joillekin koirille hieman enemmän haastetta ja radoilla tuli testattua niin vieheen seuraaminen kuin kuntokin. Daami jäi kahden pisteen päähän sertistä, vaikka väläytteli kyllä osaamistaan finaaliradalla.

Besties S- ja U-pentueen emä Tuikku (FI, EE MVA Jagodas Gingembre) juoksi elämänsä kolmannen ja samalla viimeisen maastostartin kilpailun vanhimpana veteraanina. Suoritus toi Tuikulle sertin ja taisipa se tehdä historiaa, kun Tuikku, poikansa Dusty ja kaksi Dustyn poikaa eli kolme sukupolvea sai sertit samassa kisassa! Näin on kisakausi pistetty pakettiin ja lepokausi alkaa. Ensi kaudella taas jatketaan; Daami jo veteraanina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti