sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Pitkästä aikaa päivityksiä

Muusan ja Uskon pennut ovat jo 5-viikkoisia reippaita whippetin alkuja, jotka tutustuvat innolla uusiin asioihin ja opettelevat kovasti vieheen tappamista. Tänään niitä kävi ihastelemassa neljä perhettä ja illalla vielä siruttaja. Kaikki pennut ovat alustavasti varattuja.

Viime viikonlopulta löytyy hienoja pentukuvia täältä. Kuvaajana Harri Nurmela.
Jytky & Kundi
Ruusun pentusuunnitelmille kävi valitettavasti höpsösti, kun Ruusu ei ollut ideasta yhtä innostunut kuin me ihmiset olimme (tai olihan se innostunut, mutta vähän väärällä tavalla...). Väkisin en narttua halua astuttaa, joten Ruusu saa jäädä vanhaksi piiaksi ja keksimme jotain muuta sen sijaan. Ruusu on nyt koeajalla oikein mukavassa perheessä ja jos kaikki menee hyvin, saa Ruusu ihanan kodin itselleen. Ruusun isäntähän päätti ryhtyä merimieheksi, joten Ruusu oli sen takia joka tapauksessa vailla kotia, kun joutuisi muuten olemaan ison osan ajasta hoidossa.
Ruusun pikkusisko Flikka (Besties Villit Bootsit) on menossa veljensä kanssa lonkka- ja kyynärkuviin parin viikon päästä, joten jos siellä ei tule mitään ikäviä yllätyksiä, niin toivomme Flikalle pentuja seuraavasta juoksusta eli kesällä 2016. Corson pennuista kiinnostuneet kannattaa siis pysyä kuulolla. Flikan sisko Vella (Besties Vellamo) kävi silmäpeilauksessa ja polvitarkastuksessa, eikä mitään huomautettavaa löytynyt. Jo aiemmin kolme muuta sisarusta on käynyt tutkituttamassa sekä silmät, polvet että sydämet; terveitä kaikki. :)

Flikan velipoika Varro (Besties Velikulta) kävi tänään Lahden ryhmänäyttelyssä, josta tuloksena hienosti nuortenluokan voitto SA:n kera sekä lopulta PU2 ja varaserti. Kolmella sisaruksella on siis jo sert näyttelystä ja ikää vielä alla kaksi vuotta. :)

Besties Rasputin "Woola", kuva Annamari Isotalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti