lauantai 21. toukokuuta 2016

Näyttelytuloksia Virosta parin viikon takaa ja astutusreissua Ruotsiin

Kotikoiraksi pentuna myyty, mutta sittemmin näyttelyistäkin innostunut Muumi (Besties Stinky) ja emäntänsä Ulla lähtivät ensimmäiselle näyttelyreissulleen ulkomaille sunnaten Viron Rakvereen kaksi viikkoa sitten. Lauantain näyttelyssä Muumin sijoitus oli hienosti paras narttu kakkonen sertin kera. Tuomarina lauantaina Dagmar Klein. Kuvat Camilla Rissa.



Sunnuntain tuomarina oli vuorostaan Ricky Lochs-Romans Alankomaista ja Muumin sijoitus paras narttu kolmonen sertin kera. Onnea Ulla ja Muumi!

Samaan aikaan, kun Muumi näytteli Virossa, matkustimme pikkusisko-Pikkan (Besties User Friendly) kanssa treffaamaan Tyler-sulhasta Ruotsiin. Pikka-neiti oli rento automatkustaja ja viihtyi tyytyväisenä niin yksin hytissä kuin kannella päivää paistattelemassa. Jopa tarpeiden teko laivan "koiravessaan" onnistui mallikkaasti sekä meno- että paluumatkalla.
Maarianhaminassa oli hyvät terassikelit :)
Sää oli perillä Örebrossa lämmin ja aurinkoinen. Yhteiskuvia pariskunnasta ei otettu, mutta tässä muutama otos komeasta ja luonteeltaan vallan hurmaavasta Tylerista.






Parin viikon päästä saatanee varmistus siitä, että oliko reissu onnistunut ja saadaanko me heinäkuussa whippetin pentuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti