perjantai 16. syyskuuta 2016

Maastokisamenestystä ja ratasertejä sekä uusi muotovalio

Päivitykset ovat valitettavasti jääneet hektisen pentuarjen ja muiden kiireiden jalkoihin. Kaikki Pikkan ja Tylerin pennut ovat nyt muuttaneet maailmalle ja ikäähän niillä on jo reilut 10 viikkoa. Flikan corsopentuja puolestaan odotellaan syntyväksi lokakuun ensimmäisellä viikolla, joten sama tuttu rumba jatkuu taas. Massu ainakin on ihan muikean kokoinen.

Kasvatit ovat olleet ilahduttavan ahkeria niin radalla kuin maastoissakin. Etanalähdöissä on nähty jopa kolmen Besties-koiran startteja ja uskomaton Ubi (B. Upper Class) on tahkonnut itselleen kolme ratasertiä tänä kesänä. Melkoinen suoritus puhtaasti näyttelylinjaiselta whippetiltä tänä päivänä.

B. Upper Class SM-maastoissa

B. Plusque Minusque, kuva Harri Nurmela

Valkoisella manttelilla Besties Washakie, kuva Harri Nurmela

Valkoisella manttelilla Besties May Day, kuva Harri Nurmela

Besties May Day ykköspallilla, kuva Harri Nurmela
Maastopuolella on tullut menestystä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. SM-maastoissa oli hyvä tiimiedustus ja tuloksetkin vallan mainioita. W-pentueen taitavat sisarukset Hubbe (B. Wuliton) ja Veera (B. Wenona) ottivat molemmat SM-hopeaa itselleen. Nuori Besties May Day X-pentueesta oli normikorkuisten narttujen viides ja Venla (B. Washakie) 14. saaden vielä sertin sekin. Ylikorkeissa kilpailivat Svea ja Ubi, joille ei tällä kertaa herunut sertejä.

W-pentueen kiintotähti Tiuku (EE JMVA, EE MVA B. Wasabe) on pyörähdellyt Virossa tänä kesänä muutaman kerran ja tuloksena kaksi kv- kisan voittoa sertien ja cacilien kera sekä Best in Field. Väliin mahtui näyttelyreissukin, jolta tuliaisena tuore muotovalionarvo plakkarissa heti koiran täytettyä vaadittavat kaksi vuotta. Todellinen monitoimikoira tämä Tiuku! Viime viikonlopun Viron kisareissulla oltiin vähän isommalla porukalla ja Tiuku (Nikke & Elli) sekä pikkusiskonsa Alma (Nikke & Blondie) nappasivat kv-kisassa kaksoisvoiton. Sertit napsahtivat molemmille; Tiukulle myös cacil ja Almalle varacacil.
Kaksoisvoittajat Tiuku ja Alma, kuva Janne Tuominen
Sekä Tiuku että Alma ovat sijoituskoiriani, joten molemmille on suunnitteilla Besties-pentueet tulevaisuudessa; Tiukulle jo kesällä 2017.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti