torstai 2. helmikuuta 2017

Tavattiin Z-pentuja sunnuntaina

Sunnuntaina treffattiin 1-vuotiaita Muusan ja Uskon pentuja Kartanolla. Valitettavasti maa oli jäinen ja todella liukas, joten yhteinen ulkoilu ja vapaana juokseminen jäi ihan minimiin. Paikalle pääsi neljä viidestä pennusta, kun Ninon perheen toisella koiralla oli juuri kennelyskä ja sen takia ei Nino päässyt osallistumaan. Harri Nurmela otti koirista ihania kuviakin siinä sivussa.

Muusa


Lenni

Isla

Ola

Armi
Ylimmäisessä kuvassa Z-pentueen emä Muusa (FI, EE MVA HeJW-13 Pendahr Vanity Fair), joka uusintamitattiin samalla ja päästiin rimaa hipoen rotumääritelmän alarajalle eli 44,0 cm. Muusan ja Uskon pennut mitattiin ensimmäistä kertaa ja oikein passelin kokoista sakkia nämäkin ovat: Ola 49,5 cm, Isla 47,2 cm, Lenni 49,5 cm ja Armi 45,2 cm. Samalla mitattiin myös yli 2-vuotiaita kasvatteja: Pikka (Besties User Friendly) 46,2 cm ja sijoitusnarttu Tiuku (Besties Wasabe) 45,0 cm.
Tiuku


Besties S- ja U-pentueiden emä Tuikku melkein 10 v.
Meidän nuorin whippet Viiru (Crimdon Bell) kävi samalla virallisessa mitassa ja pääsee kisaamaan ainakin ensimmäisen kautensa poniluokassa mitalla 48,3 cm.Ja tottakai oma tiimimaskottimme Daami pääsi mukaan kekkereihin ja otti ilon irti osallistumalla innolla valokuvaukseen (eli käytännössä hyppi omatoimisesti kuvauspöydällä pyytämättä joka koiran vuorolla).

Kiitos kaikille osallistuneille ja Hapalle erityiskiitos kuvaamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti