sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Alkuvuoden näyttelytuloksia Suomesta

Kevät on jo koittanut ja uusi harrastuskausi pyörähtänyt käyntiin. Talvimaastoissa Ola (Besties Zephyr the West Wind) kävi aloittamassa kisakauden ja seuraava koitos on kuluvan viikon lauantaina Ravijoella. Sinne on ilmoitettu melkoinen määrä whippetejä ja useampi Besties-koirakin on starttaamassa, samoin oma Saffronimme. Jännää!

Näyttelyitä tiimiläiset ovat urakoineet kiitettävällä aktiivisuudella alkuvuoden aikana. Kajaanissa Armi (B. Zelda the Princess) sai valioluokassa SA:n, samoin tammikuun Turun näyttelyssä. Nurmeksessa Ubi (B. Upper Class) sijoittui upeasti PU2 ja sai vara-sertin. 

Maaliskuun Turku KV:ssa tuli tiimiläisille enemmänkin menestystä, kun Vega (B. Cookie Dough) oli ROP (sert ja cacib) ja vielä RYP4, siskonsa Ruu (B. Milky Way) PN3 vara-cacibin kera ja velipoika Veikko (B. Chunky Monkey) PU4 ja vara-sert. SA:n saivat myös Blue (B. Cotton Candy) ja Madde (B. Active Miss).

Lahden KV-näyttelyssä Ruu taas PN3 ja vara-sert, SA:n myös Nekulle (B. Creme Brulee) ja Maddelle. Imatran NORD-näyttelyssä pääsiäisenä brittituontimme Dude (Zoraden Diversity) hienosti PU2 ja sert sekä NORD vara-sert, mikä oli samalla Duden toinen serti kolmesta virallisesta näyttelystä. Ei yhtään hassummin nuorelta keskenkasvuiselta mustalta whippeturokselta. SA:t myös käyttöluokan voittaneelle Ubille sekä Maddelle.

Besties-narttuja avoimessa luokassa, kuva Koska Pikka

Dude, kuva Terhi Paavola

Ruu

Veikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti