maanantai 18. lokakuuta 2021

Daami tänään 12 v!


 Meidän veteraanimme Daami (Tuulikellon Daamico) täyttää tänään 12 vuotta! 🥰


Daami on laumamme kuningatar ja monelle rotuun kauttamme tutustuneelle tuttu. Daami on juossut pitkän uran maastossa saavuttaen mm. Ruotsin ja Suomen maastovalion tittelit sekä hopeaa niin PM- kuin SM-maastoissakin. Vuoden iässä todettu läppävika ei ole sitä vieläkään vaivannut tai vaatinut lääkitystä, mistä olemme erityisen kiitollisia. 

Nykyään Daami ulkoilee edelleen samat lenkit kuin nuorempansa ja jaksaa hyvin hoitaa pioneerin tehtäviään lenkillä. Vauhtia siis piisaa ja camel bootsit jalassa hän kulkee edelleen omia polkujaan. Syksyn alussa käytiin tarkistuttamassa veriarvot lääkärillä, eikä sielläkään löytynyt mitään huomautettavaa. Ikäisekseen erinomaisessa lihaskunnossa, kehui myös lääkäri. 


Kotioloissa huomaa, että välillä mummokoira tuntuu olevan vähän pihalla ja selkeästi pohtii, mistä on tulossa tai minne on menossa. Lämmin petipaikka löytyy kuitenkin aina. 


Daami rakastaa matkustamista ja sosiaalisia tilanteita, joten näitä sille pyritään tarjoamaan mahdollisimman usein. Toivottavasti rakas mummokoira on ilonamme vielä pitkään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti