tiistai 23. elokuuta 2011

Mustialan KV-maastot 21.8.2011

Sunnuntaina olimme koko koirakatraan kanssa kisoissa; tosin vaan Daami pääsi oikeasti "pupun" perään ja muut joutuivat tyytymään sivusta seuraajan rooliin.


Daami (alemman kuvan sinisellä manttelilla) juoksi alkuerissä 10. sijalle 235 pisteellä ja paransi finaalissa 250 pistettä ja lopullinen sijoitus kuudes SA:n kera.

Leian tyttö Hertta (SMM-10 Besties Nippa Nappa) oli kisaa edeltävänä iltana onnistunut käräyttämään kirsunsa ilmeisesti saunanlämmityspuuhissa, mutta pinkoi siitä huolimatta mukavasti sijalle kahdeksan (227 p. + 253 p.) ja sain SA:n. Kuvassa Hertta musta koira sinisellä manttelilla.
Hertan veli Vito (Besties Näin on näreet) on kärsinyt varvasvaivoista ja ollut toipilaana varpaan amputaation jäljiltä, mutta palasi kisapelloille mallikkaasti sijoittuen normaalikokoisten urosten viidenneksi pistein 242 + 246 ja sai ensimmäisen sertifikaattinsa!! Onnittelut Timppa ja Vito!
Muista koirasukulaisista erityismaininnan ansaitsee PMM-11 Just Nosy Sandstorm "Dusty", joka starttasi toista kertaa eläissään ja molemmilla kerroilla tuloksena voitto! Tällä kertaa Dustyn pisteet 245 + 252 ja tietysti sertifikaatti. Huimat onnittelut Taru ja Dusty! 


Dustyn emä Tuikkuhan on siis seuraavan Besties-pentueen emä, joten toivottavasti samankaltaisia juoksutaipumuksia löytyy myös tulevista Tuikun pennuista. Dustyn veli Just Nosy Magnetic oli puolestaan yk-urosten kolmas + SA (230+244 p.) ja ensikisassaan juossut toinen velipoika Just Nosy Electric 11.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti