maanantai 15. elokuuta 2011

Viikonlopun tulossaldoa näyttelyistä

Viime viikonloppuna Besties-koiria esiintyi näyttelyissä ympäri Suomen. Hymyn ja Oliverin Saksassa asuva poika Hevi (Besties Pictor Ignotus) oli kesälomalla täällä ja osallistui Turun näyttelyyn 14.8.2011. Hevi voitti hienosti junioriluokan ja sai SA:n, mutta ei sitten enää sijoittunut paras uros -luokassa. Hevin sisko Pippa (Besties Poli Di Umbuendo) osallistui viikon aikana kahteen näyttelyyn itä-Suomessa, sai molemmissa ERIn ja Kuopiossa voitti myös luokkansa. Ronjan ja Elmon tytär Iisa (Besties Lumpeenkukka) kävi Valkeakoskella hakemassa käyttövalionarvoon vaadittavan tuloksen saatuaan heinäkuussa viidennen maastosertinsä. Iisalle mukavasti EH, kun pelkkä H:kin olisi valionarvoon riittänyt.

Lauantaina oli WH:n järjestämä hyväntekeväisyystapahtuma/näyttely Piccolo Evento, jonne oli ilmoitettu 59 whippetiä ja tuomarina italialainen kasvattaja Stefano Muzzolini (kennel Nerejde). Luna (Besties Q-Luisa) aloitti näyttelyuransa pikkupennuissa luokkavoitolla ja päätyi lopulta BIS2-pennuksi.


Junioriluokan nartut voitti Blondie (Collooney Blonde Bombshell), joka sai myös kutsun parhaat liikkeet -kilpailuun ja lopullinen sijoitus BIS4. Tuomari kommentoi palkintojenjaon yhteydessä sijoitusta: "kun se on vielä niin nuori" ja kaikki kolme muuta olivatkin jo valioita. Avoimen luokan narttuja oli kaikkiaan 10 kpl, joista Leia (Macawe Moon Princess Leia) kolmas ja Vappu (Besties Jäätelökesä) viides.Vappu kuvassa keskellä  
Seuraavan Besties-pentueen emä Tuikku (FI CH Jagodas Gingembre) voitti valionartut, paras pää & ilme -kilpailun ja lopulta koko tapahtuman! Tuikku osallistui myös parhaat liikkeet -kilpailuun.
BIS1 Jagodas Gingembre & BIS2 Best-Looking Brooklyn
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti