tiistai 4. lokakuuta 2011

Besties Q-pentueen koiria Tampereen ryhmänäyttelyssä 18.9.2011

Q-pentueen koirista viisi oli ilmoittautunut Tampereelle ensimmäiseen pentuluokkaansa SVKL:n näyttelyyn. Kaikki muut pääsivät paikalle paitsi Eka, joka ei jalkavamman takia voinutkaan osallistua. Aamun tihkusade onneksi haihtui nopeasti ja pennut pääsivät kehään kohtuullisen syyssään vallitessa. Pentuja oli ilmoitettu huima määrä tähän näyttelyyn ja tuomarilla (Laurent Heinesche Luxemburgista) oli varmasti kova työ niiden arvostelemisessa.

Besties Q-Makoira "Oula"


Besties Q-Ukko "Oiva"

Urospennuissa kilpailivat Oula ja Oiva, jotka kumpikin saivat erinomaisen mukavat arvostelut, mutta eivät lopulta sijoittuneet neljän parhaan joukkoon. Narttupennuissa puolestaan esiintyivät Luna ja Lilli, joista Luna lopulta päätyi luokassa toiseksi.
Besties Q-Luisa "Luna"


Besties Q-Rankukka "Lilli"

Lunan arvostelu: "Erittäin hyvä kokonaisuus. Kaunis pää, jossa hyvät mittasuhteet. Korrekti etuosa. Hyvä selkälinja. Hyvä rinta. Hyvät takakulmaukset. Hyvin asettunut ja kannettu häntä. Korrektit liikkeet."


Oli tosi mukava tavata näin monta pentuesisarusta samalla kertaa ja huomata, kuinka pennut olivat reippaita ja omistajat innostuneita. Lohjan pentunäyttelyistä jatketaan!


Kuvat Tiina Katalkin.1 kommentti:

  1. Iso kiitos omistajille osallistumisesta! Kaikki pennut olivat reippaita ja iloisia ja se on aina iso plussa! Oivalle erityismaininta tuomarin pussailusta ja iloiseneloisasta asenteesta.

    VastaaPoista