lauantai 15. lokakuuta 2011

HVK:n 50-vuotisjuhlamaastot 25.9.2011

HVK:n maastoissa Daami lopetti kisakautensa ja kasvattimme Jymy, Hulda, Bitti ja Papu aloittivat kilpauransa. Turistina mukaan päässyt Luna-neitimme, jolla siis ikää vajaat 6 kk, pääsi yllättäen juoksemaan alkueräradalla koekoirana. Rata oli pitkä ja vaativa, mutta Lunalla riitti intoa sekä kuntoa juosta kunnialla loppuun asti ja vielä tappaa viehettäkin mallikkaasti. YK-uroksissa juoksivat ensikertalaiset Jymy ja Bitti. Jymy juoksi mukavasti alkueräradan melkein loppuun, mutta innostui sitten viimeisten kurvien kohdalla houkuttelemaan juoksukaveria leikkiin ja sai siitä hyvästä diskin. Jymy saa siis vielä aikuistua ja harjoitella kaverin kanssa juoksemista ennen seuraavaa yritystä. Velipoika Bitti (kuvassa punaisella manttelilla) puolestaan juoksi mallikkaasti ja oli lopputuloksissa 11. ( 231 + 227 pistettä ja SA).YK-urokset voitti Tuikun (seuraavan Besties-pentueen emä) poika Just Nosy Magnetic (245 + 263 p. ja SERT!), joka on Bitin kanssa kuvassa vieheellä.


Normikokoisissa nartuissa Daami aloitti alkuerän lupaavasti, mutta jostain syystä hiipui loppumatkasta. Finaali meni jo hieman paremmin, mutta ihan parhasta tulostasoa ei tällä kertaa saavutettu (235 + 253 p. ja SA) ja sijoitus 11. Hymyn tyttö Meeli (Besties Järkikulta) juoksi elämänsä toisen kilpailun, mutta valitettavasti hukkasi vieheen alkuerässä ja joutui tyytymään 117 pisteeseen ja jäi ilman finaalipaikkaa. Todella harmi sinänsä, kun koiran kunto ainakin näytti olevan kohdillaan ja innostus kova. Meelin pikkusisko Hulda aloitti kisauransa ja sai ensistartissaan pariksi Daamin emän Filan, joka lähti ehti ensimmäisen mutkan jälkeen oikomaan. Hulda seurasi hetken yksin viehettä, mutta huomasi sitten juoksukaverin keskellä peltoa ja syöksyi sinne auttamaan Filaa vieheen etsimisessä. Seurauksena tästä Huldalle diski "kaverin häiritsemisestä" ja Filalle 0 pistettä.


Normikokoisissa uroksissa juoksivat Leian pojat Papu ja Vito, jotka olivatkin kovin tasaväkisiä. Vitolle pisteitä 227 + 249, sijoitus 6. ja SA. Kilpailu-uransa vasta aloittanut Papu nappasi pisteitä 230 + 246, sijoitus 7. ja SA sekä HSKP-III.

Vito punaisella, Papu sinisellä manttelilla
Kilpailun kaikki tulokset löytyvät täältä


Kilpailupaikalla nähtiin myös tuttuja, kasvatteja ja koirasukulaisia.
Tuikun poika Nuka näyttää mallia kunnon lihaksista  ; )

Jymy punaisella manttella
Pippa (Besties Poli Di Umbuendo) oli turistina paikalla
Kisakausi on siis Daamin osalta pulkassa tältä erää. Nyt jäädään odottamaan seuraavaa juoksuaikaa ja aloitetaan pohjakunnon kerääminen ensi kaudeksi. Luna pääsee vielä möllimaastoihin juoksemaan viikon päästä, kun sen kanssa ei olla juuri harjoituksiin ehditty.

Besties-kisakalusto kaudelle 2012?


2 kommenttia:

  1. Huom! Tuikun poika Dusty normikorkuisten urosten toinen ja SERT! :D
    Kovin ne pinkoo!

    VastaaPoista
  2. Hyvä huomio Heli; olin ihan unohtanut Dustyn, kun siitä ei ollut juoksukuvaa...

    VastaaPoista