sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lilli hienosti PN4 tänään Turun KV-näyttelyssä!

Turun kansainväliseen näyttelyyn oli ilmoitettu tälle päivälle 65 whippetiä, joiden tuomarina toimi whippetkasvattaja Barbara Ruth Smith (kennel Blueskies) Ruotsista. Olimme saaneet myös useita ulkomaisia osallistujia whippetkehään Ruotsista ja Norjasta. Urosten ja narttujen sertit menivätkin vieraileville tähdille ja samalla saatiin kaksi uutta FI MVA:ta.

Luna ja Lilli reilu vuosi sitten kuvattuna
Nuorten luokassa esitettiin kuusi narttua, joista meidän Rypyn ja Leian tyttäret veivät kaksi kärkisijaa. Lilli (Besties Q-Rankukka) voitti luokan ja Luna-sisko (B. Q-Luisa) piti kakkospaikkaa SA:n kera. Lunan arvostelu kuuluu näin: "Voimakas narttu, jolla erinomaiset mittasuhteet. Tasapainoinen, narttumainen pää ja rotutyypillinen ilme. Harmoninen ylä- ja alalinja, kaunis kaula, hienot liikkeet joka suunnalta.

Lillin ensimmäinen maasto-SERT

Paras narttu -luokassa ruotsalaiset ja norjalaiset valiot ottivat kolme kärkisijaa ja Lilli sijoittui hienosti neljänneksi ollen samalla ainoa ei-valio, porukan nuorin ja ainoa suomalainen, joka sijoittui! Lilli onkin ollut varsinainen Besties-tiimin lippulaiva, kun se on alkusyksyn aikana napannut ensimmäisen näyttelysertinsä, aloittanut maastokisaamisen sertivoitolla ja näköjään mukava näyttelyputkikin jatkuu vielä. Kasvattaja on erityisen onnellinen näistä kauniista juoksijoista, koska sellaisia on tarkoituskin kasvattaa!
Lilli radalla, kuva Susanne Siponmaa
Lilli maastossa kohti SERTiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti