maanantai 14. tammikuuta 2013

Rollon kanssa Lahden ryhmänäyttelyssä 13.1.2013

Lahden ryhmänäyttelyssä corsot arvosteli tiukkana ja vaativana tunnettu tuomari Maija Mäkinen. Hänelle oli ilmoitettu kolme corsoa, joista toinen junioriuros sai H:n, ainoa narttu EH:n ja meidän Rollo junioriluokassa ERIn ilman SA:ta.

Rollon arvostelu oli tällainen: ""11 kk maskuliininen nuorukainen. Hyvät pään mittasuhteet ja profiili. Ikään käypä vahvuus. Hyvät korvat ja silmät, ok purenta. Hyvä kaula ja säkä. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Hyvä rintakehän malli. Vielä kevyt eturinta. Hyvä lantio ja häntä. Hieman hajavarpaiset käpälät. Liikkuu tasapainoisesti pitkällä askeleella, kun malttaa. Tarvitsee lisää voimaa kokonaisuuteen. Hyvä käytös. Tarvitsee aikaa." 

Erikseen tuomari kävi vielä sanomassa, että koiralla on lupaavat raamit, joihin sen täytyy vielä kasvaa. Nyt onkin tarkoitus antaa corsopojalle aikaa kehittyä ja keskittyä pk-puolen treenaamiseen.

Kuvista kiitos Tiina Hernesniemelle!
Rollo otti näyttelytouhun tyylilleen uskollisena hyvin rennosti eli makoili pitkin pituuttaan hallin lattialla muiden koirien ja ihmisten kävellessä sen ohitse. Sai se muutamalta ohikulkijalta kehujakin, kun käyttäytyi niin mallikkaasti kaiken hälinän keskellä; meidän Hessu Hopo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti