lauantai 1. maaliskuuta 2014

Tee-pentujen treffit, uintireissu ja mittaus

Viikko sitten treffasimme neljä Tee-pentueen narttua (Helmin, Keijun, Napin ja Mokan) ulkoilun ja uimisen merkeissä. Ensin tunnin reipas metsälenkki ja siitä suuntasimme kohti Hyvinkään koirauimalaa. Tämä oli toinen kerta Tee-pennuilla kimppauintia ja varmuuden vuoksi tilattu uittaja osoittautui pian melko tarpeettomaksi. Kuvia ei valitettavasti uintireissulta saatu, mutta mukavaa oli. Uinnin jälkeen koirat ja omistajat pääsivät vielä nauttimaan suolahuoneen hoitavasta vaikutuksesta. Meidän oma Muusamme on saanut olla Tee-pentueen wannabe-jäsen, kun on iältään vain noin viikon niitä nuorempi ja osallistui nytkin Tee-treffeille.

Ulkoilun ja uimisen jälkeen tulimme meille virallista mittausta varten. Siinä kahvinjuomisen ja jutustelun lomassa saimme mitattua neljä Teetä, Muusan sekä uusintamittaa vailla olleen Lillin. Mittamiehiksi saimme paikalle Daamin kasvattajan Tuomisen Jannen sekä omasta tiimistä Jenna Tähtisen. Ja niitä tuloksia:
Besties Lady Grey "Nappi" 47,0 cm
Besties Yellow Label "Keiju" 43,8 cm
Besties Twinings "Helmi" 45,2 cm
Besties English Breakfast "Mokka" 44,3 cm
Besties Q-Rankukka "Lilli" 47,8 cm
Pendahr Vanity Fair "Muusa" 43,6 cm


Itse olen kovin tyytyväinen näihin mittoihin, kun kaikki mahtuvat KV-rajan alle vaikka Nappi rimaa hipoen ja Lilli rotumääritelmää ajatellen hieman yli onkin. Vastaavasti Muusa ja Keiju menevät jopa ihan alamittaisiksi, mutta sehän ei menoa haittaa.  Blondien ja Nonnyn pennuista odottettiinkin ihan mittoihin mahtuvia ja sellaisia näköjään on saatu. Muusakin tulee oikein passelin kokoisista vanhemmista ja menee mukavasti meidän kolmen pikkuwiipotin sarjaan Blondie 45 cm ja Daamin 45,5 cm kanssa.
Omat wiipotit uintireissulla viime viikolla. Luna 49,9 cm erottuu kyllä joukosta kokonsa puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti