tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tiimiläiset ovat innostuneet agilitysta

Viime vuosina yhä useampi pennunkysyjä on jo etukäteen ilmoittanut kiinnostuneensa agilitysta mahdollisena harrastuksena koiransa kanssa ja sen myötä Besties-tiimiläisiä onkin päätynyt lajin pariin kiitettävässä määrin. Ennätys lienee toistaiseksi S-pentue, jonka kaikki kuusi narttua ovat vähintään yhden kurssin verran lajiin tutustuneet. Tästä innostuneena minä halusin tarjota kasvateille yhteisen harjoitusmahdollisuuden ja etsin kouluttajan, joka ymmärtää sekä whippetiä rotuna että on saavuttanut erinomaisia tuloksia kisaradoilla myös whippetin kanssa. Syksyllä alkanut oma treeniryhmä on jatkanut innolla talven läpi hallivuorojen myötä ja innostus on korkealla; kiitos positiivisten ohjaajien sekä mahtavan valmentajan.
 

Ryhmän koko on hieman vaihdellut, mutta mukana on ollut useita eri-ikäisiä koiria P-, Q-, S-, T- ja U-pentueista. Osa koirakoista käy säännöllisesti treenaamassa myös muualla. Pikkulinnut ovat  sen verran laulaneet, että ensimmmäinen virallinen kisastarttikin voisi kuluvan vuoden aikaan olla luvassa jollekin tiimiläiselle...

Menossa mukana näissä kuvissa Besties Q-Luisa "Luna" & Nilla Kääriäinen, Besties Sås-Djuret "Helmi" & Henna Kasslin, Besties Yellow Label "Keiju & Riina Keski-Saari ja Besties Ultra Royal "Urho" & Janina Ikäheimonen.
Luna odottaa vuoroaan...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti