sunnuntai 10. elokuuta 2014

Massukuva ja muuta kivaa

Ellin odotus alkaa jo selvästi näkyä nyt, kun odotuksesta on 2/3 jo takana päin.
42/41 vrk astutuksesta, kuva Taru Jäppinen
Astetta rennompi corsopoika Rollo
Perheen pienimmät Muusa & Flikka
Flikkanen matkalla corsoleirille
Corsojen sprinttikisan pokaali kotiutuu toistamiseen; Rollolla on geenit kohdillaan, kun emä voitti 2013 ja isä 2012. Suvun perinteitä jatketaan siis. Nopeampi oli vain meidän whippet Daami. Lisää kuvia tulee, kun ehdin käydä ne noin 1000 kpl läpi...

Kyllä siellä corsoleirillä vähän treenattiinkin. Tässä muutama kuva meidän tyyppien touhuista.
Mammamursulla oli kivaa!

Ja sitten vähän näyttelytuloksia. Etta (Besties Darjeeling) viikko sitten Kuopiossa PN3 ja vara-sert! Viidestä näyttelystä toistaiseksi tuloksena 1 x sert ja 2 x vara-sert eli ei ollenkaan hassumpi tulos. 

Maailmanvoittajassa esitin kaksi omaa koiraa. Tuomarina nartuilla Diane Andersson (USA).
Besties Stormkärs Maja "Svea": "A beautiful bitch, everything is balanced, gorgeous topline, neck. Beautiful head and expression. Free and effective movement." Avoimessa luokassa ERI ja epävirallisesti viides eli ensimmäinen ei-sijoittunut.

HeJW-13 Pendahr Vanity Fair "Muusa" at WDS today: "Beautiful bitch standing and moving. Everything flows. Excellent depth in chest. Typical movement, good reach and drive." Junioriluokassa ERI ja epävirallisesti viides eli ensimmäinen ei-sijoittunut.

Uroksissa Ubi (Besties Upper Class) sai ERIn, mutta mitä tekikään meidän Muusan veli Bali; no oli rotunsa paras, juniorimaailmanvoittaja ja sijoittui vielä ryhmässäkin neljänneksi. Ihan huikeat fiilikset oli seurata kehän laidalta Balin voittokulkua ja mikä mukavinta, myös kasvattaja Norjasta oli paikalla. Onnittelut vielä Anitalle ja Balille!
Besties Vitsiniekka "Loke" 5 kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti