lauantai 16. heinäkuuta 2016

Erinomainen näyttelypäivä Kartano Weekendissä 16.7.2016


Perinteinen Kartano Weekend oli vuorossa tänään. Paikalle oli ilmoittautunut Besties-kasvatteja neljästä eri pentueesta sekä meidän oma Muusamme. Pentuluokassa Muusan ja Uskon tyttö, sijoituskoiramme Armi, Besties Zelda the Princess oli hienosti ROP ja lopulta koko näyttelyn BIS3- pentu (ylempi kuva Miikka Nousiainen, alempi Jaana Jyläntö).

Virallisissa luokissa Blondien ja Niken tyttö Daisy, Besties May Day JUN ERI3, Blondien ja Nonyn tyttö Mokka, Besties English Breakfast AVO ERI3 ja Leian ja Rypyn tyttö Lilli, FI KVA-m Besties Q-Rankukka AVO ERI.
Besties English Breakfast, kuva Jaana Jyläntö
Armin emä Muusa eli FI MVA HeJW-13 Pendahr Vanity Fair VAL ERI. Arvostelu oli mairitteleva: "3 years old bitch of high quality. Femine in all parts. Lovely head. Excellent outlines. Strong front. Moves correctly with good speed. Excellent temperament. Well handled."

Huomenna saatettaisiin saada taas pentukuvia ja kuulumisia. Pysy siis kuulolla!

3 kommenttia:

 1. Onnea hienoista näyttelytuloksista, vaikken niitä oikein osaakaan tulkita. :) Olin valokuvaamassa näyttelyssä, ehkä linssin eteen osui joku sinun kasvateistasi?

  http://sonjap.kuvat.fi/kuvat/Kartano+Weekend+Sighthound+Show+16.7.2016/

  Itse olen kissaihminen, mutta haaveilen kovasti omasta whippetistä. Olen seuraillut jo jonkin aikaa kasvatustasi ja kasvatusfilosofiasi kuulostaa erittäin hyvältä. Jos joskus saan mieheltä luvan oman koiran hankintaan, niin Besties-kenneli on se, josta kyselen ensimmäisenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvista. Olihan siellä muutama kasvattikin joukossa ja monta muuta tuttua. Saako näitä jakaa koirien omistajille ja ottaa omaan käyttöön?

   Toivottavasti se lupa whippetin hankintaan joskus heltiää. Meidän koiriin saa tulla tutustumaan ja kyselemään lisää rodusta. Hyvinkään maastokisoissa 31.7. pääsee myös perehtymään siihen, mikä näille on kaikkein luontaisinta. ;)

   Poista
  2. Tottakai kuvia saa käyttää!

   Pitää taas yrittää pehmitellä miestä näiden uusien kuvien voimin ja ehkä raahata se tuonne maastokisoihinkin. :)

   Poista