lauantai 30. heinäkuuta 2016

Pikkan pennut kolmen viikon iässä

Pikkan pennut täyttivät torstaina kolme viikkoa. Pienimmäisestä Ilonasta ei valitettavasti ollut eläjäksi, joten päästimme sen sateenkaarisillalle, kun se alkoi jäädä yhä selvemmin muiden pentujen tallomaksi. Kuusi muuta pentua voivat hyvin ja kasvavat tasaiseen tahtiin. Ensimmäinen madotus on tehty, kynsiä leikattu useampaan kertaan ja kiinteän ruuan syöminenkin jo aloitettu. Ulkoilu on lisätty pentujen päiväohjelmaan ja muutenkin reviiri laajenee, kun pennut pystyvät liikkumaan paremmin. Muutama kuva pennuista, kuvaajana Heli Poikonen.


 
Ensimmäiset pönötyskuvatkin yritimme ottaa jo tässä vaiheessa ja lopputulos on sen mukainen eli seisovat vähän sinne päin, mutta eiköhän niistä jotain kuitenkin näe.

Alustavasti näyttäisi siltä, että yksi urospentu saattaa vielä olla omaa kotia vailla. Tarkemmin tiedän sen jälkeen, kun pennusta kiinnostuneet ovat käyneet niitä katsomassa eli parin viikon päästä.

Huomenna starttaamme vihdoin viimein Flikan (Besties Villit Bootsit) kanssa Latviaan tapaamaan sulhasta. Kuvia ja tarinaa tulee, kunhan palaamme takaisin Suomeen. Toivottavasti reissun antia saadaan myös ihailla pentulaatikossa reilun 9 viikon päästä.

Lopuksi vielä isännän ja Rollo-pojan (Besties Rio Ohoi) höntsäilyä kotipihassa. Häiriötekijänä toimii ihana juoksuinen narttu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti