keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Pokan sukulaisten tuloksia sekä corsopentuja

Pokan sisko Unico Desideria (kuvassa) osallistui ensimmäiseen verijälkikokeeseensa ja sai heti tulokseksi avoimen luokan ykköspalkinnon. Hienoa Dessi ja Charlotte!


Pokan ja Dessin isä Gibs (SE VCH Gizmie Corso of Bajer) on myöskin kunnostautunut verijäljellä saavuttaen valionarvonsa lajissa kuluvan vuoden aikana sekä toimimalla menestyksekkäästi myös hälytysryhmässä tositoimissa haavoittuneen riistan etsinnässä. Käsittääkseni Pokan isä ja siskopuoli ovat toistaikseksi ainoat cane corsot Ruotsissa, jotka ovat saavuttaneet valionarvon verijäljeltä ja toimivat aktiivisesti hälytysryhmässä.

Pokan pentuesisar Unico Dora on saanut ensimmäiset pentunsa, joiden isänä on upealuonteinen ja vietikäs Quintus Corso of Bajer. Erittäin terveluustoisesta ja toiminnallisesta suvusta corsoa havittelevan kannattaa olla suoraan yhteydessä kasvattajaan; kennel Acce Bakkes (Ruotsissa).

Pokan ja Cafun pennut ovat jo ehtineet junnuikään ja ensimmäiset viralliset näyttelyt olisivat sitten Messarin voittajanäyttelyt reilun parin viikon päästä, jonne on ilmoitettu neljä Besties R-pentua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti