keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Corsopoika evakossa

Koska koiralaumassa narttujen juoksuajat pyrkivät ajoittumaan samoihin aikoihin muiden lauman narttujen kanssa, on meillä nyt varsinainen juoksutauti kotona. Pokka lauman kiistattomana kuningattarena aloitti muutama viikko sitten, Blondie jatkoi ja Luna taitaa olla aloittelemassa omaansa ihan lähipäivinä... Daamin sterilointi ehti onneksi ajoissa eli kolme viikkoa sitten, joten siltä osalta homma on hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Eihän juoksuajoissa itsessään mitään dramatiikkaa olisi, mutta kun tuli keväällä jätettyä Rollo-corsopoika kotiin kasvamaan, niin pitää nyt alkaa miettimään juoksuaikojen vaikutusta myös laumaelämään. No, kyllähän asiaa toki pohdittiin jo etukäteen, mutta nyt on sitten toteutuksen paikka.
Leikkaustoipilas puku päällä kavereiden kanssa

Rollohan on nyt vasta kymmenen kuukauden ikäinen, mutta ainakin kiinnostus ja yritys tyttökoirien liehakoimiseen on jo sillä asteella, että asiaa ei voi sivuuttaa. Toistaiseksi on riittänyt herkkupeppujen ja Rollon jaottelu asunnossa eri huoneisiin, eikä järjestely ole aiheuttanut mitään ruokahalun menetystä tai itkeskelyä, mutta epäilen, että ei se näin helpolla tule jatkossa menemään, kun Rollo kasvaa aikuiseksi. Onneksi talonlaajennus tuo lisätilaa ja mahdollisuuden jakaa lauma vaikka eri kerroksiin.
Nuorimies Rollo ja vahtikoiran virka
Anoppi tarjosi apuaan ja Rollo muutti mummolaan hektisimmäksi ajaksi leikatun rottisnartun Pitan kaveriksi. Samalla Rollo näkee vähän mualimaa, tutustuu uusiin paikkoihin ja ihmisiin sekä saa runsaasti liikuntaa uuden juoksukaverin seurassa. Itsenäistymisen paikka corsopojalle siis!

Blondien astutusajankohta lähestyy ja arvatenkin tällä viikolla päästään jo tositoimiin...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti