keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Pokan ja Rollon sukulaisia tapaamassa Ruotsissa

Tuikun astutusreissu Saksaan antoi samalla hyvän tilaisuuden tavata muitakin koiratuttuja Ruotsissa ja Saksassa. Menomatkalla pysähdyimme Oskarshamniin tapaamaan Pokan kasvattajaa Charlottea sekä hänen koiriaan. Rollon sisko Rally (ikää 15 kk) oli juuri lopetellut ensimmäisen juoksuaikansa ja sen jäljiltä oli ns. huonossa karvassa sekä väriltään kovin haalea ollakseen oikeasti musta. Nimi Rally sopii koiralle kuin nenä päähän, koska se on täynnä virtaa ja viettiä. Charlotte kertoi, että hänellä ei ole tähän mennessä ikinä ollut näin voimakkaasti saalisviettistä corsoa ja se on helppo uskoa, kun koiraa katsoo! Rally on osoittautunut oikein lahjakkaaksi verijäljellä ja se on kuulemma oikein ketterä ja näppärä liikkeissään. Onhan se toki myös kevyt, mikä varmasti on osasyynä vauhdikkuuteen ja liikkuvuuteen.
Rally selvästi tunnisti kasvattajat vuoden eron jälkeen, koska se meni aivan sekaisin tutuista äänistä jne. :)

Pokan sisko Dessi nähtiin ensimmäisen kerran luovutusiän jälkeen ja jotain yhdennäköisyyttä oli havaittavissa, vaikka Dessi on selvästi enemmän isänsä tyttö ja Pokka tullut äitiinsä.
Charlotten tuontinarttu Quiera Corso of Bajer oli myös oikein positiivinen uusi tuttavuus... <3
Charlotelta mukaan lähti myös yksi ylimääräinen peuran sorkka verijälkitreenejä varten. Hänen corsonsahan jäljestävät aktiivisesti ja Pokan isä on myös jatkuvassa hälytysvalmiudessa, mikäli tarvitaan jälkikoiraa tositöihin. Dessi ja Quiera taitavat olla yhtä tulosta vailla jälkivalioita myös.
Ruotsalainen kivitalo!? :)
Myöhemmin luvassa lisää kuvakertomusta matkan edistymisestä... ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti