keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tuikun pentusuunnitelmat etenevät kohti toteutusta!

Hurmaava lainanarttumme Tuikku (FI, EE MVA Jagodas Gingembre) aloitti sopivasti äitienpäivänä juoksunsa ja sen myötä astutusreissulle Saksaan suunnataan ensi viikon lopulla. Saksassa meitä odottaa komea herrasmies Dusty, jolta löytyy meriittiä niin näyttelyistä kuin maastopuoleltakin. Nämä on Tuikkusen kolmannet ja samalla viimeiset pennut. Mikäli olet vailla reipasta lenkkikaveria, kainaloon sopivaa sohvanvaltaajaa tai vaikka harrastuskaveria niin näyttöön kuin käyttöönkin, niin annahan kuulua itsestäsi.
PM-11 Just Nosy Sandstorm
Tuikun ensimmäisestä pentueesta on useampi eri koira juossut huipputuloksia maastoissa; mm. PM-11 Just Nosy Sandstorm (4x maastosert) ja viime viikonloppuna valioitunut FI KVA-m Just Nosy Willow. Kolmas sisaruksista, Just Nosy Emerald, aloitti kisauransa vasta tänä keväänä ja heti toisesta kisasta irtosi voitto ja sert. Siniset velipojat Just Nosy Electric ja Just Nosy Magnetic ovat myös keikkuneet tuloslistojen kärkisijoilla useamman kerran.

Just Nosy Emerald, kuva Sakari Lampola
Just Nosy Willow, kuva Heli Poikonen
Tuikun toinen pentue eli työnimellä Svenssonit myös tunnettu sisarusparvi tulee kisaikään vasta elokuun lopulla. Virallisessa näyttelyssä niistä on käynyt kaksi, joista kumpikin sai ERIn ja Niki myös SA:n. Kolme pennuista eli Svea, Stella ja Muumi on jo päässyt agiliidon makuun ja oikein positiivisia kommentteja ovat kouluttajilta saaneet erityisesti ohjattavuudesta. Nikin kanssa ollaan aloiteltu verijälkeä ja treenit etenevät mukavasti.
Besties Snorkfröken
Besties Stinky
Sisarukset Helmi, Niki ja Muumi kaupunkikävelyllä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti