perjantai 7. syyskuuta 2012

Besties Gymkhana teki whippet-historiaa!

Kasvattini Besties Gymkhana "Luikkis" teki whippethistoriaa ollen ensimmäinen MEJÄ-tuloksen hankkinut whippet Suomessa tuloksella AVO1 ja 41 pistettä. Onnittelut Tarja ja Luikkis! Koirakko oli päässyt kokeeseen kaverin kannustamana varasijalta ja aika olemattomalla harjoittelulla, joten tyytyväinen voi tulokseen siltä osin olla. Makuupaikka jäi merkkaamatta, siitä pistevähennys.

Useampi kasvatti on lajista ollut kiinnostunut ja tämä varmasti nostaa treenimotivaatiota entisestään. Ehkä me saadaan lisää MEJÄ-tuloksia ensi vuonna? Ruotsissa on yksi kasvattini jo ehtinyt verijäljeltä valioksi, S VCH Besties Nysse Tulee "Nitro", joka sai tarvittavat tulokset suoraan kolmesta kokeesta (säännöt ovat siellä erilaiset kuin täällä).
Nitro työssä
Hauska sattuma on myös se, että Luikkiksen sisko Ronja (BH Besties Galatea) oli aikoinaan Suomen toinen whippet, joka suoritti käyttäytymiskokeen!

Kasvattaja on todella ylpeä monipuolisesti aktiivisista kasvatinomistajista, jotka ovat näiden kaikkien tulosten takana; kiitos teille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti