keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Q-tosveljesten Q-lumisia

Joku aika sitten kerroin täällä blogissa hieman Q-pentueen tyttötrion Luna, Lilli & Eka kuulumisia ja nyt olisi tasapuolisuuden nimissä poikakolmikon vuoro.

Pentueen yleisön suosikki taisi alusta alkaen olla Oula eli Besties Q-Makoira, josta kehittyikin sitten pentueen suurin ja komein (?). Näyttelyura Oulalla jäi valitettavan lyhyeksi, koska se vajaan 1,5-vuoden iässä kastroitiin liiallisten miehisten elkeiden laannuttamiseksi. Radalla Oula on käynyt treeneissä kesän aikana, mutta maastoharrastuksen aloitus siirtyy pienen lihasvamman ja leikkauksen seurauksena ensi kauteen.
Lisää Oulan kuulumisia ja kuvia Oulan emännän omasta blogista.


Velipoika Oiva (Besties Q-Ukko) elää leppoisaa maalaispojan elämää lapsiperheessä. Yksi virallinen näyttelykerta isännän kanssa ensikertalaisina kehässä tuotti junioriluokasta ERIn.


Oiva on virallisesti mitattu 50,9 cm, juoksee innolla käsivieheen perässä ja radallakin on käynyt moottorivieheen perässä kerran kokeilemassa. Josko Oivakin nähtäisiin ensi kaudella ihan virallisissa maastokisoissa...

Pentueen pienimies (49 cm) on tehopakkaus Otto eli Besties Q-Stone. Otto on käynyt näyttelyssä EH:n verran, mutta ollut sitäkin aktiivisempi treenaaja radalla ja agilityssa. Koejuoksut radalle odottavat ensi kautta, mutta maastokisat Otto on jo korkannut mukavalla menestyksellä.


Koko pentuetta yhdistävänä piirteenä on selvästi aktiivisuus ja energisyys. Kaikkeen tekemiseen lähdetään täysin rinnoin mukaan, lajista riippumatta. Liikunnalliseen ja harrastavaan elämäntapaan nämä tyypit sopivat kuin nenä päähän!

Vielä lopuksi Anna Mikkosen tekemä hieno kuvakokoelma Q-tosista kuuden viikon iässä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti