lauantai 29. syyskuuta 2012

Terveystarkastuksia ja pentunäyttelyitä

Luna, wannabe-dalmis?
Eläinlääkäri Pärnänen saapui torstaina Järvenpäähän Lauman tiloihin tekemään virallisia silmäpeilauksia ja tilaisuuteen osallistui kaksi kasvattia Besties Patris Est Filius "Jymy" ja Besties Q-Luisa "Luna". Kummankin silmät peilattiin ja sydän kuunneltiin, eikä mitään huomautettavaa löytynyt. Lisäksi halusin, että Lunalta taivutellaan polvet, koska Eka-siskolta oli aiemmin jalkavamman ja oireilun takia polvet tutkittu ja lausuttu 1/1 tuloksella. Mainitsin tästä myös eläinlääkärille, joka totesi, että ainakin Lunalla on kovin jämäkät polvet eli puhtaat 0/0!
Jymyn nätti naama
Tänään R-pentueen tehotytöt Mocca (Besties Ramona) ja Ansa (Besties Reteesti Vaan) debytoivat Kaupin pentunäyttelyssä, jossa tuomaroi Harto Stockmari. Mocca voitti KP:n kera ja oli samalla myös ROP-pentu. Ansaliinos pisti kehässä ravaamisen ranttaliksi ja sijoittui siskonsa jälkeen kakkoseksi ilman KP:ta.
Mocca odottaa vuoroaan
Mocca ja rusetit
Huomenna onkin vuorossa oman "kisakalustomme" kauden päätöskoitos eli HVK:n maastot, joista säätietojen perusteella on tulossa lähinnä uimakisat savisella pellolla.
Voisikohan tuon yllä olevan kuvan perusteella ajatella, että Daami on vahvoilla kuralätäkkökisoissa? Huomennahan se sitten nähdään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti